Åpning av Westcon banen

De var stor stemning på den nye Westcon banen i ettermiddag, Pablo Tveita åpna med å rose alle som hadde vert med på dugnaden av den nye banen, de som hadde gjort seg ekstra fortjent til de fekk seg en velfortjent blom.

På den nye Westcon banen i ettermiddag, var de samla mellom 150 – 200 mennesker. De vart levert ut gratis pølser,  brus, kaffe og kjeks, dette blei sponsa av Kiwi Minipris Ølensvåg.  Banen blei høytidlig åpna av Arne Matre, som representant fra Westcon. Etter på var de som seg hør og bør, fotballkamp, med Leon Dyngeland som kommentator. Ølen hadde stilt med mannskap fra G13 og G14, Westcon hadde stil med lag fra  Westcon power & automation og Westcon verksted. Dette blei en jamn kamp som enda med 5 – 5 og dermed straffespark konkurranse, denne avgjorde Westcon til slutt. Nok en gang, TUSEN TAKK til alle sponsorar, og alle som har vert med på dugnad for å få detta til.