J-13 og J-14 på Bøcup i håndball

Helga 14.-16. juni hadde jenter 13 og 14 lagt sesongavsluttninga si til Bøcup i Telemarkshallen

Resultata var vel kanskje ikkje så mykje å skrive heim om. J-14 laget vann alle førsteomgangane i sine 3 gruppekamper men tapte likevel samtlige gruppespillkamper og blei sist i pulja si. J-13 fekk ein siger og to tap og vart dermed nr. 3 i si pulje. Søndag var det sluttspill og nok ein gong leda J-14 laget til pause men måtte til slutt bite i gresset og innsjå at dei var utslått. J-13 kjempa og godt i første sluttspillkamp som stod uavgjort etter ordinær tid. I forlengelsen var det første mål vinner og desverre for jentene var det motstander Lillesand som fekk begynne med  ballen og dei scora i første angrep.

Tross litt resultatmessig motgang viste begge laga stort pågangsmot og gav oss mange kjekke kampar. Sosialt hadde vi det også bra både små og store. Været var tålig bra og Bø Sommerland blei utforska begge dagar i mellom kampane. Kjekk helg, god sommar alle saman me ser fram til ny sesong smiley