Ølen G-16 1 og 2

Så var sesongen over for G-16 gutta, og spesielt i serien har de fått godt betalt for stor treningsvilje og treningkvalitet.

Så er tida kommen for å summer opp sesongen 2013. Ølen 1 (97erlaget) har lenge vært klare som puljevinnere i G-16 Rogaland 2. div avd. 5. I tillegg så klarde Ølen 2 (98laget) å kapre 2. plassen etter ein strålande siste kamp tirsdag 15. oktober. I ein rein kamp om 2. plassen heime mot Åkra i siste kamp vart det 6-1 siger og 2. plassen var sikra.

I tillegg til seriespill så har vi i sesongen deltatt i Norway Cup der vi fekk matcha oss mot meget god motstan da vi møtte Lillestrøm, Vålerenga og Åsane, tynn poengfangst men kjekt var det. I høst har eit litt forsterka 2erlag spilt seg frem til semifinale i Regy Cup, ein cup for 2. divisjonslag og nedover. Sist helg var vi og i Haugesund på cup denne gangen med eit miksa lag. Haugesund Sparebankcup er open for alle og motstanden var nok noko vassare enn i Regy  cup. Vi klarde oss bra mot fleire av 1. divisjonlaga vi møtte men måtte ta til takke med B-sluttspel denne gangen. Her rauk vi på Golden Goal i semifinalen.

Som trenar vil eg takka gutane for ein kjempefin sesong. Takk for godt treningsframmøte og stor treningsvilje, takk og for mange kjekke kampar heime som borte. Så satsar me på at me får sjå dåke alle på bana i den raude drakta og til neste år, på G-16 og Jr-lag