No startar handballtreninga i Ølen!

Me har trening for fleire aldersklassar, og vil gjerne ha fleire med på alle laga. Sjå på oppsettet i vedlegg for treningstidene til dei forskjellige alderstrinna.

Mini-handball er for alle som går i 2. og 3. klasse. Dei startar med trening i veka etter haustferien. Damelaget tek imot alle jenter som er over dei alderstrinna som står på oversikten.

Pris for å være med på handball-trening er kontingenten til Ølen IL, som er kr. 600,- pr kalenderår. Er ein med på fleire aktivitetar i idrettslaget, skal ein berre betale ein kontingent.

Ein treng ikkje melde seg på for å være med, ein møter berre opp på treninga til laget, og blir registrert der.

VELKOMMEN TIL HANDBALLTRENING I ØLEN!

Helsing styret, ved kontaktperson Henrik Nerheim, henrik.nerheim@gmail.com