Ølen J15 seriemestere i Handball avdeling B6

Tysdag 10.3 reiste Ølen J15 til Norheim for å spille bortekamp mot Nord. Med seier ville laget været seriemestere. Det vart tidlig klart at det var kvalitetsforskjell på laga og Ølen leia heile 12-4 til pause. Etter pausen fortsatte jentene med det gode spillet og var aldri trua av Nord. Sluttresultatet 22-8 gjer at vi kan GRATULERE spillere og støtteapperat med seriemesterskapet! Vil og nytta høvet til å takke gjengen for gode handballopplevingar så langt i sesongen, og så blir det spennende å sjå kva de kan få til i cupar utover våren!

Siste seriekamp går heime førstkommande søndag 15.3 kl. 15.30 (mulig kamptidspunkt blir flytta litt fram) - hadde vært kjekt med mange på tribunen.

Stilling før siste kamp: